Поръчка и доставка

Благодарим, че избрахте Бутик мартенички!

Работим с и 

 

За поръчката:

Ако желаете, за поръчка можете да използвате функциите на магазина за пазаруване, да се свържете с нас по чата /в долния десен ъгъл/, по телефон, по мейл или по скайп.

1. Потвърждение на поръчката

Нашите мартеници са Бутик - това означава, че много от мартеничките са единични модели или бройките са ограничени. Складът също е много динамичен, особено в края на февруари, когато отваряме и физически щанд. 

телефони:

0888/471-573, 0889/271-681

 

 

e-mail:

polly@martenicite.com 

 

skype:

polly.petkova 

 

Ако вие пропуснете, ние ще се свържем с вас възможно най-скоро, за потвърждение и ако има нужда от уточнение.

Рядко има две еднакви мартенички, особено от рисуваните. Имайте предвид това, когато поръчвате повече мартеници от един вид  :).

 

2. Доставка - куриер Еконт

Избраните от Вас мартеници ще получите по куриер.

Бутик мартенички работи с куриерите Еконт и Спиди . Доставката е със стандартната тарифа за куриера. При поръчка, в полето За доставка изберете Твърда тарифа за доставка - 0,00 лв.

Ако имате предпочитания за друг куриер, моля, отбележете това във Вашата поръчка. 

Доставката се извършва в рамките на 3 работни дни. За мартеници, които са налични, поръчките направени до 12:00 се изпращат на същия ден, а тези направени след 12:00, в повечето случаи се изпращат на следващия работен ден.
 
Обикновено мартениците, които в момента на поръчката са в наличност се доставят в срок от 1 до 2 работни дни, в зависимост от местоположението на Вашето населено място.
 

2. Методи за плащане

   • Наложен платеж - Вие заплащате дължимата сума на куриера при получаване на мартениците;

 

3. Рекламации

Съгласно българското законодателство клиент, поръчал стока чрез електронния магазин Бутик мартенички и получил същата по пощата или с куриер, има право да откаже получаването на поръчката или част от нея единствено, в следните случаи :
- при транспорта стоката е повредена ;
- доставените продукти явно не съответстват на направената от клиента заявка;
- ако цената, която трябва да се плати-явно не съответства на цената, по която са поръчани артикулите от клиента;
- рекламацията е направена до 3 дни от момента на доставката;
- съгласно Закона за защита на потрибителите, закупена стока може да бъде върната в 7 дневен срок , ако не е ползвана , не е нарушена опаковката , не е с нарушен търговски вид и при всички останали условия на чл.55 от този закон;
- връщането на стоката става за сметка на клиента.

Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже получаването и заплащането на поръчаната от него стока и разходите по доставката.

 

Екипът на Бутик мартенички Ви желае приятно пазаруване! :)